^

Mosaic Hotel

7.8 10 19

Reviews


"Hemelse beleving tegen aardse prijzen"

"Heerlijk!"

"Prachtig hotel, prima kamers, geweldig eten"
8

15 april 2018
Vriendengroep

wij vonden het een geweldige ervaring om in abdij rolduc te kunnen verblijven hotelkamers.ontbijt.diner.rondleiding allemaal goed bedankt ans ( the free country dancers ossenisse

ans (Ossenisse, nederland)
8

27 februari 2018
Familie

In de maand februari hebben wij onze goudenbruiloft hier gevierd met familie en vrienden. Het was een heel gezellig feest met lekker eten en drinken. De eetzaal en de aula waren zeer geschikt voor ons feest en sfeervol versierd. Ook de hotelkamers waren perfect en het ontbijt was lekker. Kortom alle lof voor de medewerkers van Rolduc.

Willy en Jo. (Landgraaf, Nederland.)
6

26 oktober 2017
Familie

Het verblijf in Rolduc was prima, mooie ruime kamer. Ook het ontbijt was goed. Heel jammer dat de afsluitende lunch met gasten minder was. De reservering was niet doorgegeven, waardoor er niet erg vriendelijk werd gereageerd op onze komst. Bovendien hadden we doorgegeven dat een van onze gasten veganist was en bij de reservering werd gezegd dat dat geen probleem was. In de brasserie deed men daar moeilijk over en uiteindelijk werd er een salade voorgesteld. Deze bleek zeer matig te zijn, terwijl de volle prijs gerekend werd. Jammer van een verder geslaagd weekend.

Y. (Maassluis, Nederland)
9

7 augustus 2017
Ouder stel

We vonden het een geweldige ervaring om in abdij Rolduc te kunnen verblijven. We hebben van alles genoten. De hotelkamer, ontbijt , brasserie,terras en service van ieder was uitstekend, alleen jammer dat de bar beneden niet open was.

T.A.M. Smeekens (ZUNDERT, Nederland)
10

21 juni 2017
Familie

We zijn met 3 gezinnen met kinderen en Oma hier 1 weekend geweest en vonden het allemaal erg leuk. De familiekamers waren eenvoudig, schoon en de stort douche was prima. Het ontbijt was heerlijk en een compliment aan de kastelein van Hotelbar in de kelder die de lekkerste bieren had en zich niet gek liet maken door alle drukte en de tijd nam voor een praatje en uitleg. Ook het terras was mooi maar wel wat vroeg dicht 22:00 uur. De Abdij is goed onderhouden, een mooi stukje Nederlandse cultuur! Zeker de moeite van een bezoekje waard. Ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden, zo liggen Vaals, Valkenburg en Maastricht allemaal op nog geen half uur rijden. Kortom een prima optie voor een leuk weekend weg!

Eric (Nederland)
8

20 juni 2017
Zakelijke reiziger

Het verblijf beviel zeer goed! Van de rondleiding, het diner, de kamers tot het ontbijt: niets op aan te merken en mooi om eens aan den lijve mee te maken hoe Rolduc zich qua hotel/horecaconcept heeft ontwikkeld door de jaren heen.

Erwin (Nederland, )
8

19 juni 2017

We hebben het heerlijk gehad in Rolduc. Wat een bijzondere plek. En wat boften we met het weer, zodat we ook fijn buiten konden ontbijten. Op de lange rij in de ochtend bij de koffie na hebben we het overheerlijk gehad. Ook de rondleiding hadden we zeker niet willen missen! Veel dank voor alles en ongetwijfeld tot ziens!

Alieke (Nederland)
8

26 april 2017

Bedankt voor het fantastisch weekend dat de wij van de MX-5 club hebben genoten in Rolduc. Eensluidend zijn de commentaren van de deelnemers, direct of op sociale media enthousiast en vol lof over de locatie, de ambiance en de zorg. Het gezamenlijk diner met de verschillende menu's moet een puzzle geweest zijn maar was perfect verzorgd en liep als een geoliede machine. De inzegening van de auto's en de mensen heeft een diepe indruk gemaakt en dat niet alleen bij hen die gelovig zijn, ook mensen die niets met religie hebben waren diep geroerd. Tenslotte ook de rondleiding is zonder uitzondering door iedereen heel erg gewaardeerd.

Ian (Nederland)
1

28 maart 2017
Vriendengroep

Het bestuur en de leden van onze damesvereniging vonden het een fantastische avond. De verzorging van het buffet en de bediening waren super. Hiervoor onze hartelijke dank.

Mevrouw Gering (Kerkrade, Nederland)
9

15 februari 2017
Jong stel

Met Valentijnsdag hier gaan eten en een top avond gehad. Mooie locatie, vriendelijke en attente bediening en vooral smakelijk en goed eten! Menu was erg leuk opgezet met bubbels vooraf, sharing plates, het delen van de desserts en een mooie roos achteraf. Erg leuke en originele opzet om het een leuke Valentijnstint te geven. Hier komen we terug!

Laszlo (Lanaken, Belgie)

Plaats een review