^

Mosaic Hotel

8.0 10 16

Reviews


"Hemelse beleving tegen aardse prijzen"

"Heerlijk!"

"Prachtig hotel, prima kamers, geweldig eten"
9

7 augustus 2017
Ouder stel

We vonden het een geweldige ervaring om in abdij Rolduc te kunnen verblijven. We hebben van alles genoten. De hotelkamer, ontbijt , brasserie,terras en service van ieder was uitstekend, alleen jammer dat de bar beneden niet open was.

T.A.M. Smeekens (ZUNDERT, Nederland)
10

21 juni 2017
Familie

We zijn met 3 gezinnen met kinderen en Oma hier 1 weekend geweest en vonden het allemaal erg leuk. De familiekamers waren eenvoudig, schoon en de stort douche was prima. Het ontbijt was heerlijk en een compliment aan de kastelein van Hotelbar in de kelder die de lekkerste bieren had en zich niet gek liet maken door alle drukte en de tijd nam voor een praatje en uitleg. Ook het terras was mooi maar wel wat vroeg dicht 22:00 uur. De Abdij is goed onderhouden, een mooi stukje Nederlandse cultuur! Zeker de moeite van een bezoekje waard. Ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden, zo liggen Vaals, Valkenburg en Maastricht allemaal op nog geen half uur rijden. Kortom een prima optie voor een leuk weekend weg!

Eric (Nederland)
8

20 juni 2017
Zakelijke reiziger

Het verblijf beviel zeer goed! Van de rondleiding, het diner, de kamers tot het ontbijt: niets op aan te merken en mooi om eens aan den lijve mee te maken hoe Rolduc zich qua hotel/horecaconcept heeft ontwikkeld door de jaren heen.

Erwin (Nederland, )
8

19 juni 2017

We hebben het heerlijk gehad in Rolduc. Wat een bijzondere plek. En wat boften we met het weer, zodat we ook fijn buiten konden ontbijten. Op de lange rij in de ochtend bij de koffie na hebben we het overheerlijk gehad. Ook de rondleiding hadden we zeker niet willen missen! Veel dank voor alles en ongetwijfeld tot ziens!

Alieke (Nederland)
8

26 april 2017

Bedankt voor het fantastisch weekend dat de wij van de MX-5 club hebben genoten in Rolduc. Eensluidend zijn de commentaren van de deelnemers, direct of op sociale media enthousiast en vol lof over de locatie, de ambiance en de zorg. Het gezamenlijk diner met de verschillende menu's moet een puzzle geweest zijn maar was perfect verzorgd en liep als een geoliede machine. De inzegening van de auto's en de mensen heeft een diepe indruk gemaakt en dat niet alleen bij hen die gelovig zijn, ook mensen die niets met religie hebben waren diep geroerd. Tenslotte ook de rondleiding is zonder uitzondering door iedereen heel erg gewaardeerd.

Ian (Nederland)
1

28 maart 2017
Vriendengroep

Het bestuur en de leden van onze damesvereniging vonden het een fantastische avond. De verzorging van het buffet en de bediening waren super. Hiervoor onze hartelijke dank.

Mevrouw Gering (Kerkrade, Nederland)
9

15 februari 2017
Jong stel

Met Valentijnsdag hier gaan eten en een top avond gehad. Mooie locatie, vriendelijke en attente bediening en vooral smakelijk en goed eten! Menu was erg leuk opgezet met bubbels vooraf, sharing plates, het delen van de desserts en een mooie roos achteraf. Erg leuke en originele opzet om het een leuke Valentijnstint te geven. Hier komen we terug!

Laszlo (Lanaken, Belgie)
9

5 januari 2017
Ouder stel

Wij hebben vijf erg fijne dagen gehad in de Abdij van Rolduc. Mooie en netjes onderhouden kamers. Zeer hulpvaardige receptionisten. Stijlvolle vesperdiensten in de kerk. Een extra grote pluim voor de kok, het keukenpersoneel en het personeel in de Brasserie. We hebben echt genoten op alle vlakken. Bedankt aan iedereen. We komen zeker terug.

Bart en Ann Geurden (Antwerpen, Belgiƫ)
8

28 november 2016

Het was een geslaagde dag, de leden van ons koor waren zeer tevreden over de rondleiding en de aansluitende lunch. In de kerk heeft onze groep een stukje muziek a capella gezongen, en we kregen ook nog applaus van een andere groep die op dat ogenblik in de kerk aanwezig waren. Erg leuk! Ook bedankt aan het personeel dat goed heeft gezorgd voor ons. En de leden vonden het voor herhaling vatbaar! Een woord van dank ook aan u, voor alles te regelen. Namens bestuur en leden van ons koor hartelijk dank!

Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia P & P Schaesberg (Landgraaf, Nederland)
8

1 november 2016
Ouder stel

Ontzettend genoten van Abdij Rolduc. Wat een prachtig complex met mooie bezienswaardigheden en omringd door geweldige bossen. De rondleiding was indrukwekkend. De zeer deskundige gids gaf heel interessante informatie en verhalen/anekdotes over het wel en wee in Rolduc door de jaren heen. Kamers waren prima. Helaas viel de brasserie met het avondeten tegen en hebben wij de volgende dag elders de avondmaaltijd genuttigd.

Jeltje van den Broek (Vlaardingen, Nederland)

Plaats een review